Syyspurjehdus Kreikassa

Välimerenpurjehdus 19.-26.10.


Klubilaisten itse kipparoima Välimerenpurjehdus vuokraveneillä kuuluu klubin vuosittaisiin perinteisiin. Tänä vuonna viikon mittainen syysretki purjehditaan Kreikan Egeanmerellä, jossa on meikäläisittäin kesälämmintä vielä lokakuussa, kun omat veneet on jo nostettu talvehtimaan.

Veneet vastaanotetaan 19. lokakuuta Rodoksen satamassa. Alustava suunnitelma on purjehtia Symin, Nisiroksen, Tiloksen ja Halkin saarille ja palata takaisin Rodokselle, josta myös paluulento lähtee. Lopullinen matkareitti tarkentuu sääolosuhteiden mukaan päivittäisissä kipparikokouksissa paikan päällä. Luonteeltaan meno on mieluummin rentoa merellistä yhdessäoloa lämpimässä ilmastossa ja idyllisissä maisemissa kuin kilpapurjehdusta tai mailimäärän maksimointia.

Kippareiksi ilmoittautuvat kokoavat miehistönsä ja varaavat toivomansa veneen suoraan OnSail-matkatoimistolta (yhteystiedot alla). Hallitus toivoo, että varaukset miehistön lukumäärineen ilmoitetaan tiedoksi myös klubille (info@fernetclub.com) matkaohjelman suunnittelua varten.

  OnSail
  info@onsail.fi
  0300 870 522

Tällä hetkellä (8.3.2024) ilmoittautuneita on kolme venekuntaa, joiden miehistöt ovat täynnä. Toistaiseksi tälle matkalle on kuitenkin saatavissa sekä lentoja että veneitä, joten vielä ehtii mukaan! Tarjolla olevista veneistä kannattaa kysyä suoraan OnSail-matkatoimistolta.

Yksittäisiä tai mieluummin kaksittaisia gastipaikkoja ja muuta matkaan liittyvää voi kysyä Jukilta osoitteessa info@fernetclub.com.

.

  • 19.10.2024–26.10.2024
 
 
Linkkejä