Hiihtomatka St. Moritziin

Nyt meitä todella hemmotellaan: klubin ensi talven hiihtokohde on legendaarinen talvilomailun mekka St. Moritz Sveitsissä. 

Joku saattaa heti todeta, että nyt tulee matkalle hintaa. Vaikka kaikkien matkojen hinnat ovat nousseet merkittävästi, niin St. Moritzin matka ja hissilippu ovat kuitenkin halvempia kuin esimerkiksi Itävallan Söldenissä. St Moritzissa on sekä mahtavat rinnekilometrit (300 km) että loistavat hiihtoladut (150 km), joten hiihdettävää on riittävästi. Paikkaa onkin kutsuttu Alppien parhaaksi kohteeksi, kun otetaan huomioon sekä rinteet että hiihtoladut. Erityisenä plussana St. Moritzissa hissijono on suuri harvinaisuus. Ja onhan paikka tunnettu Alppien ensimmäisenä talvimatkailukohteena jo 1800-luvun puolelta.

Matkan ajankohta on 5.-12.03.2023. Kaksi vierekkäin olevaa hotelliamme ovat Laudinella ja Reine Victoria. Aamiaiset syödään omassa hotellissa, illalliset tarjotaan koko porukalle Hotelli Laudinellassa. Molempien hotellien vieraat saavat käyttää ilman lisämaksua Reine Victoriaa vastapäätä olevaa Ovavera-uimakeskusta, jossa on 25 m uima-allas, saunat, hyppytornit jne!  Samaisen rakennuksen yhteydessä on maastohiihtokeskus (Langlaufcenter), josta pääsee suoraan laduille.

Lähin hissi sijaitsee Signalbahn hotelleista noin 150-250 m  päässä. Skibus-pysäkki on lähes suoraan Reine Victorian edessä (Laudinellasta 150 m).

Matkan hinta on klubin jäsenille 1490 €, ja yhden hengen huonelisä on 150 €. Ei-jäsenen hinta on 100 € enemmän. Ilmoittautumiset pikaisesti, kuitenkin viimeistään 20.09.2022 osoitteeseen info@fernetclub.com.


  • 5.3.2023–12.3.2023
 
 
Linkkejä