Puheenjohtajan tervehdys

Moi kaikki klubin jäsenet! 

Minut valittiin puheenjohtajaksi syyskokouksessa 27.11. Koska en itse vielä tunne kaikkia klubilaisia, voin tietysti olettaa, että kaikki eivät myöskään tunne minua, joten tässä pieni uuden puhiksen esittäytyminen. Olen Tom Grönberg eli Tomppa, 65-vuotias Marken kanssa avioliitossa Espoossa elävä mies.

Klubiin tutustuminen alkoi noin kymmenen vuotta sitten ihan elämän perusasioiden äärellä. Olimme veneseuramme uuden saaripaikan talkoissa, joissa rakensimme ulkohuussia. Siellä tutustuin Rahkosen Jarmoon, ystävystyimme, ja hän pyysi meitä lähtemään mukaan klubin laskettelumatkalle Alpeille. Pari reissua käytyämme pyydettiin liittymään jäseniksi, ja sillä tiellä ollaan. Nyt olen tutustunut klubin toimintaan muutaman vuoden hallituksen jäsenenä Wespan toimiessa puhiksena.

Parasta jäsenyydessä on ollut se, että on saanut tavata erittäin mukavia ihmisiä, joista useasta on myös tullut hyviä ystäviä. On tietysti merkittävää ja tärkeää, että vielä aikuisena saa solmia uusiakin ystävyyssuhteita. On myös ollut runsaasti erittäin hauskoja tapahtumia. Ja sitten on tietysti se herkullinen juoma...

Usein mietitään jonkun yhdistyksen puheenjohtajan vaihtuessa, että muuttuuko linja. Minusta Fernet-klubin linja on varsin selkeä ja yksinkertainen: tuottaa jäsenilleen hyvää mieltä ja virkistystä yhdessäolon ja tapahtumien kautta. Klubin jäsenistön ikärakenne muuttuu hiljalleen hieman vanhempaan suuntaan, mutta ilahduttavasti myös nuorempaan! Yhdessä hallituksen kanssa haluan pohtia tulevia tapahtumia niin että ne vastaavat näihin tarpeisiin.

Koronavirus on kurittanut myös klubin toimintaa parin viime vuoden aikana, eivätkä viimeaikaiset uutiset ole ehkä kaikkein lupaavimpia tulevallekaan kaudelle. Kauden klubitapahtumia kuitenkin suunnitellaan uuden hallituksen kanssa täyttä häkää. Toivotaan että ne saadaan toteutettua turvallisesti, ilman suurempia rajoituksia jäsentemme iloksi.

Ideoita saa heittää hallituksen suuntaan. Itseni kannalta yksi parhaimpia ideanikkareita asuu samassa osoitteessa.

Lopuksi haluan kiittää puheenjohtajuuden jättänyttä Wespaa klubin eteen tekemästään loistavasta työstä!

Toivotan klubin jäsenille perheineen terveyttä ja Joulun odotusta!

Tomppa

Puhis

3.12.2021

 
 
Linkkejä