Puheenjohtaja vaihtuu

Hyvät klubin jäsenet! 

Klubin syyskokous eli vuosikokous pidettiin 27.11 ravintola Bruuverissa, joka oli järjestänyt ison panimosalin käyttöömme. Kokous oli aika poikkeuksellinen: oma 7 vuoden puheenjohtajakauteni päättyi, kun Grönbergin Tomppa otti hallituksen ehdotuksen mukaisesti vetovastuun. Samalla hallituksen kokoonpano vaihtui hieman yllättäen, kun sihteerin tehtäviin ei tahtonut löytyä jatkajaa, kunnes varapuheenjohtajana toiminut Harjun Juki lupasi ottaa homman hoitaakseen. Hänen tilalleen valittiin hallitukseen Elisa Varila, ja näin saatiin hallitukseen hieman enemmän naisnäkökulmaa. Uuden hallituksen kokoonpano on siis nyt: Tom Grönberg puhiksena, Elisa Varila varapuhiksena, Teemu Kaarnajärvi, Rane Moliis, Eevis Pokela, Tapsa Tiusanen ja Wespa Vappula sekä sihteerinä siis Juki Harju.

Lisää poikkeuksellisuutta kokouksessa aiheutti vielä hallituksen ehdotuksen hylkääminen jäsenmaksun suuruudessa, kun kokous päätti korottaa maksua 5,- eurolla. Myös klubin varastotarpeesta keskusteltiin kovasti, ja uusi hallitus valtuutettiin hankkimaan klubille pieni varastotila. Juuri sitä varten tehtiinituo jäsenmaksun korotus. Näistä syistä kokous oli poikkeuksellisen vilkas ja myös kestoltaan ennätyksellinen 1 h 15 minuuttia.

Perinteistä voitiin pitää kuitenkin kiinni nauttimalla päätteeksi maahantuojan myötämielisesti toimittamat kokousfernetit. Samalla uusimmat jäsenet tutustuivat oikeaoppiseen Fernet-Brancan nauttimiseen pikkupullosta.

Haluan tässä yhteydessä kiittää klubilaisia kaikista loistavista tapahtumista, joista juuri osallistujat ovat tehneet onnistuneita ja hauskoja näiden seitsemän vuoden aikana. Tulen siis vielä jatkamaan hallituksessa, ja toivotan samalla menestystä uudelle puhikselle Tompalle, jota jeesailen parhaan kykyni mukaan. Kiitokset vielä kerran kaikille klubilaisille antoisasta ja toiminnallisista vuosista!

T. Wespa Vappula   väistyvä puhis 

30.11.2021

 
 
Linkkejä