Kevštkokous ja syyskokous virtuaalisesti

Kutsu syyskokoukseen

Club Sportivo FB ry:n syyskokous pidetään lauantaina 21.11.2020 klo 13. Tilaisuus aloitetaan pitämällä ensin yhdistyksen kevätkokous, joka päätettiin siirtää viime keväästä myöhäisempään ajankohtaan.

Kokoukset pidetään virtuaalisina Teams-palvelun avulla, ja siksi kaikkien jäsenten, jotka haluavat osallistua kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen osoitteeseen info@fernetclub.com ja vahvistaa samalla voimassa oleva sähköpostiosoitteensa. Kutsu kokoukseen lähetetään linkkinä tähän osoitteeseen. Osallistuminen ei edellytä Teams-sovelluksen lataamista; palvelu toimii myös selaimella.

Ilmoittautumisen tulee tapahtua 18.11.2020 mennessä. Ilmoittautuneille ja muillekin niin haluaville lähetetään myös kokousten asialistat, jossa ovat mukana hallituksen esitykset päätettävistä asioista. Päätösten hyväksymisestä tai hylkäämisestä äänestetään vastaamalla viestiin.

Vaikka kokousjuomia ei nyt tässä virtuaalikokouksessa voidakaan tarjota klubin toimesta, hallituksen toivomus on, että kokoukseen osallistujat varaisivat pikarillisen Fernet-Brancaa tai vastaavaa juomaa (Brancamentaa), jonka sitten nautimme ohjatusti sopivalla hetkellä. 

Tervetuloa kokouksiin,

Wespa

puhis 

11.11.2020

 
 
Linkkejä