Hyväntekeväisyyttä

Klubin aktiviteetti hyväntekeväisyyteen

Pieni joukko klubilaisia ja aveceineen teki joulukuussa pienimuotoisen, mutta valtavan määrän joulumieltä tuottaneen tempauksen. Nyt jo vakiintuneeksi ryhmäksi muodostunut ”C.S.F.B. Tiernapojat” esiintyivät enkelikuoroineen sekä klubin pikkujouluissa että kaikkiaan yhdeksässä paikassa ennen joulua. Kahdeksan esityksistä tapahtui yhden ja saman päivän aikana vanhusten palvelutaloissa eri puolilla Helsinkiä ja Espoota. Lisäksi keikkakalenteriin mahtui vielä yksi esitys taitelijakoti Lallukan puurojuhlan yhteydessä. 

Esitykset saivat valtaisan suosion ja joissakin tapauksissa kuulijat tulivat kädestä pitäen kiittelemään ja osa lauloi muistamiaan lauluja mukana. Lallukan esitys tuotti ryhmällemme jopa pienen palkkion, joka lahjoitettiin lyhentämättömänä Hyvä Joulumieli -keräykseen.  Palvelutalojen esitykset tuottivat siis vain hyvää mieltä sekä esiintyjille että yleisölle.

Vaikka Club Sportivo Fernet Branca ry onkin aikuisurheilua harrastava urheiluseura, on hyväntekeväisyys kuulunut klubin toimintaan useina vuosina. Toivonkin, että jäsenemme muistavat tämän toimintamuodon ja toteuttavat sitä joko yksilöinä tai tuovat ideat esityksinä klubin hallitukselle. 

Puhis Wespa

.

5.2.2020

 
 
Linkkejä