Tervehdys vanhenevat jäsenet!

Kaikkihan me vanhennutaan, mutta ei kai meistä kukaan voi pitää itseään vanhuksena. Nyt kuitenkin alkaa tuntua siltä, että ainakin osa meistä on sekä vanhoja että erakoituneita.


Klubin hallitus piti kokoustaan tässä joulun välipäivinä ja pohti ensi kauden toimintasuunnitelman mukaista ohjelmaa ja tarkensi päivämääriä. Selkeästi huomio kiinnittyi eri tapahtumien melko pieniin osallistujamääriin menneellä toimintakaudella. Eli jäsenistön joukossa on porukkaa, joka ei käy yhdessäkään tapahtumassa koko toimintavuoden aikana. Jos tapahtumat ovat liian reipashenkisiä ja liian urheilullisia tälle ikääntyvälle jäsenistölle, niin luulisi, että pikkujoulujuhlat vetävät ja kokoavat jäsenistön yhteen. Varsinkin, kun sekä ohjelma että koko juhlien tunnelma oli aivan loistava klubin muusikoiden ja mahtavan bändin yllätyksellisetyhteisesitykset mukaan lukien. Lisäksi klubi osallistui vielä juhlien kustannuksiinkin.

Voihan toki olla, että olen täydellisen väärässä ja vaisu osallistuminen johtuu vain aktiivisen jäsenistömme osallistumisesta muihin rientoihin. Kalentereissahan on kuitenkin vain rajallinen määrä päiviä. Muistuttaisin kuitenkin, että kun ikää tulee lisää, niin uusien kavereiden määrä pienenee, joten vanhoista kannattaa pitää kiinni.

Viime syyskokous evästi hallitusta uusilla tapahtumavinkeillä ja myös jatkossa hallitus lupaa kuunnella jäsenistöä herkällä korvalla. Joten vinkit ja ajatukset uusista toimintamuodoista ovat todella tervetulleita (=> info@fernetclub.com), jos klubin perinteiset toiminnot kaipaavat muutosta.

Toivotan jäsenistölle Hyvää ja Toimintavuotta 2017 ja aktiivista "harrastelijaurheilua, reippaita elämäntapoja sekä ennen kaikkea miellyttävää yhdessäoloa tutussa ystäväpiirissä", passin sanoja lainaten.

T. Wespa

14.1.2017

 
 
Linkkejä