Juhlavuoden päätös

30 vuotta Club Sportivo Fernet Brancan parissa!!!

Kiitokset siitä, että tämä klubi on elänyt jo 30 vuotta kuuluvat tietysti kivalle ja aktiiviselle jäsenistölle sekä sille jo aivan alussa syntyneelle päätökselle: mukaan otetaan vain kivoja tyyppejä eikä suinkaan mitään mänttejä.Juuri siksi tämä porukka on ollut aktiivista ja hitsautunut hyvin yhteen. Yhteisten perusharrastusten lisäksi meitä on yhdistänyt myös tietenkin lempijuomamme Fernet Branca.

Klubin toiminta on jo nimenkin perusteella varsin urheiluhenkistä, mutta lisäksi järjestetään muitakin tapahtumia vähintään kerran vuoden jokaisessa kuukaudessa.

Tämä aktiivinen toiminta ja yhdessäolo jalon Fernet Brancan parissa ei olisi ollut mahdollista ilman perustajajäsenten ripeää toimintaa, jossa ajatukset pantiin toimeksi eikä asioita jätetty "sitku"-asteelle. Toki aikaisemmat puheenjohtajat ansaitsevat myös kaikki suuret kiitokset ansiokkaasta toiminnasta. HessuKoo ensimmäisenä ja pitkäaikaisena puhiksena, Arska Pihlström melkein yhtä kauan hallinneena, Mara Lundström, Timo Pakkanen, Ismo Toivanen ja erityisesti Peku Palsanen, jonka mahtava idea ja peräänantamaton työ saivat aikaan hienon kotka-monumentin.Kotka, jota juuri kävimme ihastelemassa Milanossa on saanut arvoisensa paikan sekä tehtaan museossa että Distelleri Brancan historiikissa.

Harrastustoimintamme ja kiva yhdessäolomme on siis poikinut huimia asioita ja tuotteita ja toimintamme on huomattu ja huomioitu myös Suomen rajojen ulkopuolella.

T. Wespa

5.12.2015

 
 
Linkkejä