Ensimmäinen tervehdys!

No nyt on sitten järjestyksessä seitsemäs puhis astunut remmiin Klubissa. Se lienee aika pieni määrä, kun Klubille kertyy tänä vuonna ikää jo 30 vuotta. Varsin kunnioitettava ikä ottaen huomioon, että jäsenistöä yhdistää alkoholipitoinen juoma, joka tekee vatsalle hyvää, mutta jota ei parhaalla tahdollakaan voi nimittää hyvän makuiseksi.

Onneksi näin ei kuitenkaan ole! Jäsenistöä ei yhdistä pelkästään kyseinen juoma, vaan kaikki se yhteinen tekeminen, jota klubin piirissä harrastetaan. On huomattavasti hauskempaa lähteä Alpeille hiihtämään, Välimerelle purjehtimaan tai keskellä pimeää ja sateista syksyä golfaamaan johon lämpimään ilmastoon, kun tietää mukana olevan kivoja tyyppejä. Olisi aika tyhmää mennä hiihto-, golf- tai purjehdusvarusteet kassissa Hki-Vantaan kentälle miettien onko tuntemattomassa matkaporukassa kivoja ihmisiä vai ehkä aivan outoja mänttejä.

Niille, jotka eivät vielä tiedä tarkemmin tekemisistäni, voin kertoa, että kuulun klubin perustajajäseniin ja olen varsin aktiivisesti harrastanut vuosien mittaan kaikkia kolmea "peruslajia". Toistaiseksi vähemmän petankkia ja dartsia, mutta lisäksi olen vielä oikeastaan jo opetustasolla kaikille klubilaisille tärkeässä lajissa. Fernetin pikkupullon tyhjentäminen yhdellä kulauksella, ilman käsiä ja korkki nenässä.

Onneksi tässä puhiksen touhussa on kavereina aivan loistava hallitus, jonka kanssa yritämme tehdä klubin toiminnasta entistä parempaa, hauskempaa ja kiinnostavampaa.

Terveisin

Wespa

16.1.2015

 
 
Linkkejä