Uudet sivut - uusi aika alkakoon

Kauan on odotettu, mutta toivottavasti ei turhaan.

On ihanaa päästä kertomaan ja näyttämään jotain uutta Fernetklubin nettisivuilla. Uusi ulkoasu on Jarmo Rahkosen käsialaa ja tekninen toteutus Slap Median. Uudet sivut on luotu uudella systeemillä uudelle pohjalle. Nyt ei sivujen päivittäminen vaadi erillisiä ohjelmia, vaan se tapahtuu suoraan nettiselaimella, missä ja milloin vain.

Hallituksen kaikki jäsenet tulevat saamaan sekä koulutuksen että pääsyn päivitystyökaluun. Eli jatkossa sivujen pitäisi pysyä ajantasalla - ainakin paremmin kuin aikaisemmin. Ja Herkku, en todellakaan esitä tässä epäluottamusta sinulle, joka taatusti teit parhaasi vanhan järjestelmän kanssa. Enkä myöskään Alpertille, joka vanhan sivuston oli luonut. Kiitos teille kummallekin, arvostan todella paljon panostanne klubimme nettisivujen ylläpidossa ja hoidossa. Tämä nykyinen sivusto noudattelee vanhan sisältörakennetta lähes täysin ja sisältökin on vielä sama. Eli tämä uudistus on vielä tässä vaiheessa puhtaasti tekninen.

Sisältöä tullaan kehittämään ja erilaisia uusia osioita mietitään. Jotain interaktiivista kaivataan. Ainakin vieraskirja. Ehkä sähköinen jäsenanomuskaavake. Keskustelupalstakin harkinnassa. Tulevista tapahtumista tulee lisää tietoa. Menneitä tapahtumia päivitetään lisää kunhan keretään. Kaikkea muutakin kivaa on suunnitteilla, mutta katsotaan nyt. Tärkeintä on kuitenkin tiedonkulku, ei tekniikalla kikkailu.

Jokainen jäsenemme voi nyt kirjautua jäsenosioon siellä olevien ohjeiden mukaisesti ja ylläpitää omia yhteystietojaan. Sillä varmistetaan, että posti kulkee niin sähköisesti kuin perinteisestikin. Jäsenosiosta voi myös ladata pistelistan ja tarkistaa onko kaikki osallistumiset huomioitu. Jos pisteissä on virheitä voi ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen, pekka(at)hwh.fi.

Toivon ja uskon, että jatkossa tiedonkulku hallituksen ja jäsenistön välillä paranee. Ja ehkä tämä uudistus antaa myös mahdollisuuden kertoa enemmän ja tarkemmin tapahtumista ja sitä kautta lisätä niiden mielenkiintoa. Sillä osallistuminenhan on pääasia.

Puhis Peku

26.2.2009

 
 
Linkkejä